Avís legal

Gràcies per visitar la pàgina web de JOVES INTERPRETS MUSICALS. L’accés està restringit a l’acceptació de les condicions d’ús següents, els quals poden ser modificats per HARMONIA MÚSICA en qualsevol moment i sense previ avís.

En utilitzar aquest lloc web accepta complir amb els termes expressats en aquest avís i les modificacions subseqüents que HARMONIA MÚSICA pogués implementar ocasionalment. Si no acceptés les condicions d’aquest Acord, no ha d’utilitzar aquest lloc.

1. INFORMACIÓ LEGAL

A continuació s’indiquen les dades d’informació general d’aquest LLOC WEB:

  • Titular: HARMONIA MÚSICA
  • NRT: F-061039-S
  • Adreça: C. Prat Gran 9, 2
  • Telèfon: (+376) 826 501
  • Adreça electrònica: harmonia@harmoniamusica.com

La visita a aquest LLOC WEB atribueix la condició d’“USUARI” al visitant, amb independència de la condició de “CLIENT” que aquest usuari pugui tenir amb HARMONIA MÚSICA.

L’objectiu d’aquest LLOC WEB és oferir als CLIENTS i/o USUARIS informació relativa a productes i serveis de HARMONIA MÚSICA

L’USUARI, mitjançant l’accés a tots els continguts que formen part del LLOC WEB, pot visitar, obtenir informació de productes i serveis, i adreçar sol·licituds i/o comunicacions a HARMONIA MÚSICA. Aquest accés implica l’acceptació plena i sense reserves de totes les disposicions i els termes d’ús que conté aquest “Avís legal”.

2. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Tots els continguts del LLOC WEB, entenent per aquests a títol merament enunciatiu, els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, enllaços i altres continguts audiovisuals o sonors, així com el seu disseny gràfic i codis font (d’ara endavant, els “CONTINGUTS”), són propietat intel·lectual de HARMONIA MÚSICA o de tercers.

Les marques, noms comercials o signes distintius són titularitat de HARMONIA MÚSICA o tercers, sense que pugui entendre’s que l’accés al LLOC WEB atribueixi cap dret sobre les marques, noms comercials i/o signes distintius.

La violació dels anteriors drets serà perseguida conforme a la legislació vigent.